Tine Ruysschaert

 

Diverse filmopnamen van voorstellingen van soliste in woordkunst Tine Ruysschaert en regisseur/acteur Bart Cafmeyer. In de filmreeks ' Dit is Tine ' vertelt Tine over haar professioneel leven. Zij overleed op 91 jarige leeftijd op 23/11/2023.

Camera: Antoine Luyten en Leo De Borger  Montage: Leo De Borger

s' Nachts als het donker is

 

Theatervoorstelling gebracht door het Creatief atelier De Kretenburg van het Dagcentrum De Stappe in Mortsel, een onderdeel van De Maanwandelaars.

Acteurs: Bart Wagemakers - Joris Panneel - Pieter Sels - Hugo Dierckx - Birgit van Dorst - Laurende Van Der Linden - Bram Stoffels - Nathalie Van den Eynde - Yvonne Brüntgen  ........... MEER

Ne mens van 't geleig (2021)

 

De Rupelstreek heeft een geschiedenis van steenbakkerijen. Margriet Amelinckx schreef een monoloog die door Jan Verschaeren, een gewaardeerd amateur acteur, tientallen keren werd opgevoerd. We hebben met Multimedia97 er een film van gemaakt. Enkele maanden na de opname is de acteur overleden en kan deze film als een culturele erfenis worden beschouwd.

Musicals De Cirkel Niel (2023)

 

Diverse voorstellingen van musicals gebracht door jongvolwassenen met een handicap van De Cirkel in Niel (onderdeel Pegode).