Wij zijn een club met een 60 tal leden en steunende leden waar iedereen welkom is.

Clubleden realiseren, elk met hun eigen vaardigheden, in groep, opnames van grote concerten en events maar ook films voor socio-culturele verenigingen in de Rupelstreek en ver daarbuiten.
Wij maken ook eigen producties, documentaires maar ook reisfilms en opnames van knusse concertjes, musicals, en helpen met onze films muzikanten en koren om hun werk te tonen aan een breder publiek.

Hoewel wij (nog) geen echte wedstrijdfilmers zijn, trekken onze films wereldwijd dagelijks volle virtuele bioscoopzalen en konden reeds meer dan 7 miljoen kijkers mee genieten van onze producties.

 

De grootste sterkte van onze club is de grote samenhorigheid en onderlinge hulp van en aan de clubleden en de sociale sfeer. Alle kennis wordt gedeeld en aan elkaar aangeleerd.
Tijdens lesavonden met zowel interne als externe lesgevers en vooral de maandelijkse “Werken met programma’s“ avonden leren clubleden hun eigen films in de praktijk steeds beter te maken. Ook het maken van familiefilmpjes met smartphones komt aan bod.

Lokaal: Basisschool GO! De Parel, Vredestraat ingang via Veldstraat 2845 Niel
U bent van harte welkom elke vrijdag vanaf 19u30 (zie agenda voor juli en augustus).